دبستان ۱۲ کلاسه «جعفر برزگر» در حاشیه شهر مشهد افتتاح شد | تاکنون بیش از ۵۲ هزار دانش آموز  اتباع در مدارس ثبت نام کرده‌اند

  • کد خبر: ۳۷۴۲۳۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۴
دبستان ۱۲ کلاسه «جعفر برزگر» در حاشیه شهر مشهد افتتاح شد | تاکنون بیش از ۵۲ هزار دانش آموز  اتباع در مدارس ثبت نام کرده‌اند
دبستان ۱۲ کلاسه جعفر برزگر در حاشیه شهر مشهد، باحضور استاندار خراسان رضوی و رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در مشهد افتتاح شد. مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: تاکنون بیش از ۵۲ هزار دانش آموز  اتباع در مدارس ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه جعفر برزگر در ناحیه یک مشهد امروز شنبه یکم آذرماه با حضور استاندار خراسان رضوی، شهردار مشهد، فرماندار مشهد و جمعی از مسئولان برگزار شد.

تاکنون بیش از ۵۲ هزار دانش آموز  اتباع در مدارس ثبت نام کرده‌اند

حسن اسدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی، در این مراسم اظهار داشت: ناحیه یک آموزش پرورش و حاشیه شهر مشهد، تعداد زیادی از دانش آموزانش دانش آموزان اتباع هستند ما تا امروز بیش از ۵۲ هزار دانش آموز (اتباع) ثبت نام کردیم و امیدوارم هستیم که با بخشنامه اخیری که اومده به مرز ۷۰ هزار که حالا قطعاً ۶۷ هزار دانش آموز را در بر خواهد گرفت برسیم و اکنون در حال ثبت نام هستیم.

او ادامه داد: مشکل عمده‌ای که ما داریم بحث فضای آموزشی است، تراکم کلاسی ما قطعاً بالا خواهد رفت، ما نیاز داریم به فضای آموزشی برای بخش‌هایی که اتباع در آنجا زندگی می‌کنند، همینجا هم از کمیسر محترم سازمان ملل و هم استانداری محترم که همانطور که تاکنون توجه ویژه داشته‌اند، ادامه پیدا کند.

اسدی تاکید کرد: ما امروز هشتمین مدرسه ساخت سازمان ملل را افتتاح کردیم و امیدواریم که خیلی بیش از این چنین مراسم‌هایی داشته باشیم ما باید ده‌ها مدرسه توسط سازمان ملل را داشته باشیم که ساخته شود، چون شما اگر همین ۵۲ هزار دانش آموزی که عرض کردم را مدنظر قرار بدهیم، حداقل بیش از ۱۰۰ مدرسه لازم است که داشته باشیم، ولی ۸ مدرسه تا کنون ساخته شده است.

ما باید به سمت تک شیفت شدن حرکت کنیم

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی افزود: حضور اتباع یکی از دلایل تراکم در حاشیه است، ما امیدواریم که انشالله این نوع حرکت‌ها استمرار پیدا کند و ما بتوانیم دانش آموزان را در محیط‌های با کیفیت آموزشی پوشش بدهیم. نکته دیگری که وجود دارد، این است که خوب تعداد زیادی مدرسه استیجاری در مناطق حاشیه شهر است که اینها هم یک مقداری ما را رنج می‌دهد که باید از گردونه خارج شوند و ما به سمت تک شیفت شدن برویم، شیفت‌های صبحگاهی. چون نتایجی که از مطالعات به عمل می‌آید، می‌گوید که دانش آموزانی که در شیفت عصر درس می‌خوانند، بیش از ۳۰ درصد کاهش درک آموزشی را دارند.

اسدی تاکید کرد: با تراکمی که ما در اینجا داریم، چاره‌ای جز دو شیفت کردن مدارس نداریم، من همینجا از استاندار محترم که واقعاً تلاش فراوان داشتند، برای اینکه مدارس ما در ابتدای مهر ماه به وجه کافی و تقریبا آماده هماهنگ باشند، تشکر می‌کنم. از باب انشعابات که همین مدرسه یکی از آن مدارسی بود که مشکل داشت که به همت فرماندار محترم این مشکل حل شد و شهردار محترم زحمت آسفالت مسیر مدرسه را کشیدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.